effektiv & pålidelig

Professionel opbygning af terrasse fra bunden

​―

Vi lægger en ny terrasse der er skræddersyet til dig

En perfekt terrasse kan se ud på mange forskellige måde. Det hele afhænger af, hvad du ønsker at få ud af din terrasse, og hvordan din personlige stil kan få lov til at skinne igennem. Ved HH Anlæg tilbyder med opbygning af terrasse med fokus på, hvordan vi kan få skabt din ideelle terrasse, hvor der er plads til lige præcis det, du har brug for.

Vi holder til i Snertinge, mellem Kalundborg og Holbæk, og vi kører ud til opgaver for kunder på hele Sjælland, herunder i Odsherred. Vi er derfor også klar til at hjælpe dig med at lægge din drømmeterrasse, og vi leverer altid kvalitetsresultater, du kan være glad for i årevis.

Opbygning af terrasse med kvalitetsmaterialer

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en service, der ikke bare er effektiv, men også fleksibel og skræddersyet til deres individuelle behov. Uanset om du ønsker en lille hyggelig terrasse eller en stor luksuriøs løsning, kan vi bygge det for dig. Og så tager vi hånd om hele projektet med opbygning af terrasse – fra første spadestik til den sidst lagte flise.

​Vi ved, at det kan være en stor beslutning at investere i en ny terrasse. Derfor vil vi gøre alt for at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Vi er her for at gøre din drøm til virkelighed, og vi er ikke tilfredse, før du er.

Tag det første skridt mod din drømmeterrasse – kontakt os i dag!

Hos HH Anlæg er din drømmeterrasse kun en opringning væk. Kontakt os i dag, hvis du vil komme godt i gang med projektet.

Vi har allerede hjulpet utallige glade kunde med opbygning af terrasse – og vi er klar til også at hjælpe dig.

Vi tilbyder også:

Belægning | Ny indkørsel | ​Gravearbejde | Anlægning af have | Nedgravning af rør

Hold dig opdateret​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

hhanlæg

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 53 60 71 10
​eller skriv en mail til ht@hhanlaeg.dk