tilpasset til dine ønsker og behov

Professionel belægning til indkørsel og terrasse

​―

Vi hjælper dig med at opgradere dit udeareal

Har du nogensinde drømt om at have den perfekte stenbelagte indkørsel, der får dine naboer til at kigge i beundring? Eller måske du har været på udkig efter en professionel håndværker til at lægge en smuk og funktionel terrasse, der kan være det perfekte sted for sommerens grillfester.

Ved HH Anlæg forstår vi, hvordan den rigtige belægning kan gøre en stor forskel i dit hjem eller din virksomhed. Vi hjælper mange kunder i vores lokalområde omkring Odsherred, Holbæk og Kalundborg, men vi kører gerne rundt til opgaver på hele Sjælland. Vi leverer altid et kvalitetsarbejde med fokus på ordentligt håndværk, når vi hjælper dig med en ny terrasse, indkørsel eller andet belægningsarbejde.

Vi har en stor ekspertise i belægning

Vores team er specialiseret i belægning og har erfaring med en bred vifte af projekter – fra små gangstier til store terrasser. Vi er stolte af at levere arbejde af høj kvalitet, der opfylder vores kunders unikke behov. Vi ved, at hver opgave med belægning er unik, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at vi lever op til deres ønsker ned til den mindste detalje.

Vi tilbyder et stort udvalg af belægningsydelser, og du kan blandt andet få vores hjælp til:

  • Ny indkørsel
  • Opbygning af terrasse
  • Udgravning til fliser
  • Lægning af gangstier
  • Nedrivning og fjernelse af terrasse og skur m.m.
  • Og meget, meget andet.

Kontakt os og få os ud på opgaven i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med belægning, eller vil du allerede nu hyre os til at komme ud og tage hånd om din opgave? Så kontakt os endelig i dag og fortæl os om, hvad vi kan gøre for dig. Så udformer vi dig gerne et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også:

Ny indkørsel | ​GravearbejdeAnlægning af haveOpbygning af terrasseNedgravning af rør

Hold dig opdateret​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

hhanlæg

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 53 60 71 10
​eller skriv en mail til ht@hhanlaeg.dk