høj kvalitet og nøjagtighed

Kompetent nedgravning af rør

​―

Vi graver rør ned for private, virksomheder og det offentlige

Vil du have installeret en varmepumpe derhjemme, men har du ikke de nødvendige rør til at få monteret den? Eller er du ansvarlig for at gennemføre et kommunalt rørlægningsarbejde, og er du derfor på udkig efter en entreprenør, der kan tage ansvar for hele processen? Ved HH Anlæg ved vi alt om nedgravning af rør, og vi er klar til at hjælpe dig med vores kompetence og ekspertise.

Med udgangspunkt i Vestsjælland kører vi rundt i hele vores lokalområde, herunder til Holbæk, Odsherred og Kalundborg, hvor vi hjælper private husejere, offentlige institutioner og virksomheder med vores gravearbejde i forbindelse med nedgravning af rør. Vi tager dog også gerne opgaver på resten af Sjælland, hvis du har brug for vores hjælp. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi stræber efter at levere perfekte resultater hver gang.

Vi tilbyder også nedgravning af rør ved større renoveringsarbejde

Skal du til at i gang med et større renoveringsarbejde på dit udeareal med eksempelvis en ny terrasse, indkørsel, anlægning af have eller lignende, der kræver kompetent gravearbejde? Så kan vi hjælpe dig med hele opgaven. Vi kan altså først stå for nedgravning af rør i din have, hvorefter vi kompetent og professionelt flisebelægger området, hvor vi har gravet, så du får et nydeligt resultat.

Nedgravning af rør kan ofte være et omfattende stykke arbejde, og det er derfor utroligt vigtigt, at du får professionelle til at gøre det. Vi har alle de nødvendige maskiner – og en hel del erfaring på området – så du trygt kan stole på resultatet af vores arbejde.

Kontakt os nu og få en pris på opgaven

Vores priser på gravearbejde, herunder nedgravning af rør, afhænger af opgaven og projektets størrelse. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os og sætte os ind i dine behov, hvis du vil have et tilbud med en pris.

Vi tilbyder også:

Belægning | Ny indkørsel | ​Gravearbejde | Anlægning af have | Opbygning af terrasse 

Hold dig opdateret​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

hhanlæg

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 53 60 71 10
​eller skriv en mail til ht@hhanlaeg.dk