kvalitet og sikkerhed

Professionelt gravearbejde til dit byggeprojekt

​―

Vi laver grundarbejdet til dit nye byggeri

At skabe det perfekte udendørsområde kan være en udfordring, men vi er her for at hjælpe. Vi er nemlig specialiserede i at levere gravearbejde af højeste kvalitet. Fra at forme terrænet til at bygge solide fundamenter, kan vores erfarne team håndtere enhver udfordring, som dit projekt bringer. Vi tror på at skabe holdbare løsninger, der overgår dine forventninger, og vi arbejder hårdt for at sikre, at hvert projekt bliver en succes.

Har du brug for hjælp til dit gravearbejde i vores nærområde omkring Holbæk, Odsherred eller Kalundborg, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi kører dog også gerne ud til opgaver på resten af Sjælland. Vi laver en grundigt forarbejde, så dit byggeprojekt kan gå i gang på et ordentligt grundlag.

Vi tilbyder flere former for gravearbejde

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester inden for belægning- og gravearbejde, herunder jordbearbejdning, dræning, og meget mere. Vores højt kvalificerede medarbejdere kan håndtere ethvert projekt, uanset dets størrelse eller kompleksitet. Så uanset om du er en boligejer, der søger at forbedre dit udendørsområde, eller en virksomhed, der kræver professionel jordbearbejdning, har vi den rette løsning til dig.

Som brolægningsfirma kan vi også tilbyde dig en komplet løsning, hvor vi udfører det indledende gravearbejde og efterfølgende også varetager opgave med enten anlæg eller brolægning. På den måde kan vi tage hånd om hele dit byggeprojekt for dig, så du ikke behøver at involvere andre end os for at komme i mål med det ønskede resultat.

Vi kan tilbyde vores gravearbejde til flere forskellige anlægningsprojekter, og vi hjælper blandt andet med:

  • Formning af terræn
  • Udgravning til fundament
  • Jordbearbejdning
  • Dræning
  • Klargøring til fjernvarme og fiberstik
  • Nedgravning af trampolin.

Kontakt os og tag det første spadestik

Er du klar til at gå i gang med dit byggearbejde? Kontakt os i dag og lad os tage det første spadestik til dit drømmebyggeri. Vi udformer dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven og tilbyder dig den rådgivning, du ønsker. Så kan vi i fællesskab komme godt fra land – og godt i gang med arbejdet.

Vi tilbyder også:

Belægning | Ny indkørsel | Anlægning af have | Opbygning af terrasse | Nedgravning af rør

Hold dig opdateret​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

hhanlæg

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 53 60 71 10
​eller skriv en mail til ht@hhanlaeg.dk