effektiv & pålidelig

Anlægning af have med komplette løsninger

​―

Få haven du drømmer om

Drømmer du om at komme hjem til en velanlagt have, hvor alle detaljer er gennemtænkt og udført til perfektion? Du er ikke alene. Mange drømmer om det perfekte udeområde, men ved ikke, hvordan de skal opnå det. Heldigvis er det her, vores erfaring ved HH Anlæg kommer ind i billedet. Med vores dygtige og erfarne brolæggere, kan vi omdanne din have til det udeområde, du altid har drømt om.

Har du en have i Odsherred, Kalundborg, Holbæk eller en anden by på resten af Sjælland, som trænger til at bliver genopfrisket, så kører vi gerne ud og tager os af det. Vi tilbyder anlægning af have med alt fra gravearbejde og nedgravning af rør til belægning og opbygning af terrasse.

Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af din have

Uanset om du har en stor eller lille have, så kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af den. Med kompetent anlægning af have får du hjælp til at optimere på de kvadratmeter, du har til rådighed, og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til lige præcis din have.

Vi forstår nemlig, at alle haver er forskellige og kræver en skræddersyet løsning. Med en unik kombination af teknisk ekspertise og et øje for æstetik, kan vi tilbyde løsninger, der forvandler din have til den, du drømmer om. Vores anlægsarbejde udføres altid med stor kvalitet, så du er sikret et flot og langtidsholdbart resultat, der holder til skiftende vejrforhold og daglig slid.

Ring eller skriv til os og realisér dine drømme med anlægning af have

Har du spørgsmål, eller vil du have et tilbud på anlægning af have hjemme ved dig? Ring eller skriv til os i dag og fortæl os om, hvad du ønsker at få lavet i din have. Vi er altid klar til at tage en snak om dine ønsker, og vi kommer gerne ud og kigger på din have, så vi kan rådgive dig grundigt og sammen finde en god løsning.

Vi tilbyder også:

Belægning | Ny indkørsel | ​Gravearbejde | Opbygning af terrasse | Nedgravning af rør

Hold dig opdateret​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

hhanlæg

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 53 60 71 10
​eller skriv en mail til ht@hhanlaeg.dk